MercatSetmanal.cat Una mica d’història.


MercatSetmanal.cat és un directori online que va crear l’any 2006 de forma altruista i que mostra informació de més de 600 mercats de Catalunya.

Fa uns anys, solíem anar a allotjaments rurals en pobles, i mirava quins en celebraven durant aquells dies, perquè així teníem una activitat més per fer.

El mercat setmanal sempre ha sigut un punt de trobada per a veïns del mateix poble i de les petites poblacions adjacents, però també és una activitat que anima la vida a la localitat on se celebra, i per a nosaltres, com a turistes que descobríem el poble, era un al·licient més.

Sempre orientat al visitant


El nostre enfocament principal se centra en l’usuari, sigui un productor, paradista o un visitant que intenta trobar el vostre negoci.

La web va ser pensada per a consulta pròpia o d’amistats pròximes, però al cap dels anys l’han començat a utilitzar cada dia més venedors o gent que vol muntar una parada en un mercat. Hi interaccionen paradistes, siguin ells els mateixos productors o no, i responsables municipals dels mercats.

Funcionalitats per als productors i paradistes


Els productors poden donar d’alta perquè puguin oferir els seus productes i lliurar-los a domicili sota demanda dels particulars que els hi facin encàrrecs.

Tots els encàrrecs que es facin seran directes, i MercatSetmanal.cat no participa en res més que en mantenir actualitzat el directori amb tots els productors.